Vrijkaartenregeling seizoen 2018-2019

Ook tijdens het seizoen 2018-2019 kun je als medewerker of student van Landstede Groep weer vrijkaarten aanvragen voor thuiswedstrijden van Landstede Basketbal. Hieronder lees je hoe.

Het contactformulier voor vrijkaarten op de website van Landstede Basketbal kan in het seizoen 2018-2019 eenmalig worden gebruikt. Na het invullen van onderstaand formulier, ontvang je als medewerker/student van Landstede Groep een ‘lidmaatschap’ voor het digitale ticketsysteem. Dit lidmaatschap bestaat uit een gebruikersnaam en wachtwoord. Met het lidmaatschap kun je per wedstrijd één vrijkaart reserveren en daarbij een stoelkeuze aangeven. Na bevestiging ontvang je direct een e-ticket in jouw mailbox. Dit ticket geeft toegang tot de wedstrijd van Landstede Basketbal. Het e-ticket is ook vanaf je telefoon te scannen, printen is dus niet noodzakelijk. Tijdens de play-offs 2018-2019 geldt wederom een 50 procent kortingsregeling (1 kaart per medewerker/student). De kortingskaart kun je op dezelfde manier via het ticketsysteem aanschaffen.

Toch liever een seizoenkaart?

Medewerkers of studenten die (bijna) elke thuiswedstrijd van Landstede Basketbal - inclusief de play-offs - bezoeken, kunnen een seizoenkaart kopen. Je kunt dan een stoel reserveren voor het hele seizoen. De seizoenkaart geeft ook toegang tot alle play-off wedstrijden (je hoeft dus geen 50 procent kortingskaart meer aan te schaffen). Een seizoenkaart kost 50 euro. Deze kun je aanschaffen bij het kopje 'seizoenkaart’. Na het kiezen van je eigen stoel, kun je bij 'prijssoort’ aangeven dat je een medewerker of student van Landstede bent. Klik daarna op 'afrekenen’ en voer je gegevens in. Via iDEAL kun je de betaling afronden. Als je seizoenkaart klaar ligt, ontvang je hier van ons een bericht over.

Voornaam*:
Tussenvoegsel:
Achternaam*:
E-mailadres*:
Geboortedatum*:
Woonplaats*:
Telefoonnummer*: