Tenue Landstede Basketbal 2019-2020

| 1 Maand geleden.

Landstede Basketbal presenteert met trots het wedstrijdtenue voor het seizoen 2019-2020. De keuze voor het nieuwe tenue is gemaakt met dank aan de fans, die in januari konden stemmen op hun favoriete ontwerp voor zowel het thuis- als het uittenue. De kleding wordt geleverd door SD Sportswear.

Landstede Basketbal 2019-2020

* Het nummer op het witte thuistenue wordt blauw.

Shootingshirt Landstede Basketbal

SD Sportswear is met ingang van het seizoen 2019-2020 de kledingleverancier van Landstede Basketbal en alle jeugdteams van CSE Landstede Basketbal. Het in Harderwijk gevestigde SD Sportswear is kledingimporteur van het Italiaanse Acerbis Sport, waarvoor het inmiddels al jaren succesvol is in de voetbalbranche. Zo heeft SD Sportswear langlopende samenwerkingen met bijvoorbeeld Heracles Almelo en IJsselmeervogels. In 2018 is Acerbis Sport gestart met de productie van een uitgebreide basketballijn, waar reeds meerdere amateurverenigingen in spelen.

Voor de club en de supporters realiseert SD Sportswear een webshop, met een uitgebreid programma aan merchandising binnen de Landstede Basketbal-lijn. Verder wil SD Sportswear ook graag iets betekenen voor de partnerclubs van Landstede Basketbal.

CSE Landstede Basketbal 2019-2020

* Het nummer op het witte thuistenue wordt blauw.
Basketbal, Landstede Basketbal, CSE, Basketball Academy Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws