Stem op jouw favoriete tenue 2019-2020!

| 22-01-2019

Stem nu op jouw favoriete ontwerpen van Acerbis Sport, het Italiaanse kledingmerk waar Landstede Basketbal met ingang van volgend seizoen in gaat spelen! In welk thuistenue en in welk uittenue moet Landstede Basketbal in het seizoen 2019-2020 volgens jou spelen? Klik nu snel op onderstaande button ‘Enquête starten’ en maak jouw keuze!

SD Sportswear is met ingang van het seizoen 2019-2020 de kledingleverancier van Landstede Basketbal en alle jeugdteams van CSE Landstede Basketbal. Het in Harderwijk gevestigde SD Sportswear is kledingimporteur van het Italiaanse Acerbis Sport, waarvoor het inmiddels al jaren succesvol is in de voetbalbranche. Zo heeft SD Sportswear langlopende samenwerkingen met bijvoorbeeld Heracles Almelo en IJsselmeervogels. In 2018 is Acerbis Sport gestart met de productie van een uitgebreide basketballijn, waar reeds meerdere amateurverenigingen in spelen.

Voor de club en de supporters gaat SD Sportswear een webshop realiseren, met een uitgebreid programma aan merchandising binnen de Landstede Basketbal-lijn. Verder wil SD Sportswear ook graag iets betekenen voor de partnerclubs van Landstede Basketbal.

Enquête starten!
Basketbal, Landstede Basketbal

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws