Partnerclubs

Landstede Basketbal werkt met ingang van het seizoen 2018-2019 nauw samen met zogenoemde ‘partnerclubs’, basketbalverenigingen uit de regio. De Zwolse eredivisieclub wil graag kennis delen met deze clubs en tegelijkertijd haar regionale binding vergroten.

Door Landstede Basketbal en de partnerclubs wordt op drie verschillende vlakken samengewerkt. De clubs proberen elkaar te versterken op maatschappelijk, sportief en commercieel gebied. Zo verzorgt Landstede Basketbal per seizoen bijvoorbeeld voor elke partnerclub meerdere clinics, voor zowel (jeugd)spelers als coaches. Verder geeft de Zwolse eredivisieclub per seizoen een presentatie aan de bestuursleden van de partnerclub. En een ander voorbeeld uit de overeenkomst is de regeling dat leden van de partnerclubs voor een gereduceerd tarief wedstrijden van Landstede Basketbal bezoeken.

Landstede Basketbal hoopt dat er in toekomst meer clubs uit de regio aansluiten. Voor meer info kan er contact worden opgenomen met Ralf de Pagter via r.depagterno@spmlandstedebasketbal.nl of Brian ten Bosch via b.tenboschno@spmlandstedebasketbal.nl.

ZAC
RISNE STARS
THE VALLEY BUCKETEERS
LAY BACK KAMPEN
TWENTE BUZZARDS
BV CERES
ALLSTARS EPE
BASKETIERS
DUIVEN PIGEONS
REBOUND73
PEATMINERS
ORCAS
BEQUICK
GIVEANDGO
SPARTABASKETBALL