Meld je nu aan voor de achtste Kerstclinic

| 23-11-2018

Traditiegetrouw organiseert Landstede Basketbal ook tijdens de komende kerstvakantie de Landstede Basketbal Kerstclinic. Net als vorig jaar wordt de clinic voor basketballers in de leeftijd van 6 tot en met 15 jaar op twee dagen gehouden. Organisator van de achtste editie van de Kerstclinic is ook dit keer Landstede Basketbal, in samenwerking met Basketball Academy Zwolle en het Centre for Sports & Education.

© Richard Steur

“Het is geweldig hoe de clinic in de afgelopen jaren uitgegroeid is tot een begrip in de regio en zelfs ver daar buiten”, melden de jeugdcoaches Mathieu ten Dam en Ton Grit, die evenals voorgaande jaren de organisatie van de Kerstclinic op zich nemen. “Afgelopen jaar mochten we zo’n 150 deelnemers verwelkomen, verspreid over de twee clinicdagen. Fantastisch om te zien hoe al die jonge basketballiefhebbers genieten van de sport, het contact met de profs en de coaches. We willen er ook deze editie weer een onvergetelijke ervaring van maken in een bomvol Landstede Sportcentrum!”

Op zowel woensdag 2 januari als donderdag 3 januari 2019 start de clinic in het Landstede Sportcentrum om 10.00 uur en wordt rond de klok van 15.00 uur afgesloten. Deelname kost 45 euro per persoon. “Voor dat geld krijgen de deelnemers naast de geweldige basketbalervaring een eigen basketbal, het Kerstclinic t-shirt en een uitgebreide lunch voor tussen de middag. Dus wil jij een fantastische dag beleven met de spelers en coaches van Landstede Basketbal? Meld je dan aan voor één van de twee dagen. En wacht niet te lang, want vol is vol”, aldus Ten Dam en Grit.

Aanmelden kan door te mailen naar landstedekerstclinicno@spmhotmail.com. Vermeld in de mail jouw naam en geboortedatum en natuurlijk voor welke dag jij je aan wil melden. Je ontvangt vervolgens een bevestiging van jouw aanmelding met alle aanvullende informatie over die dag.

Basketbal, Landstede Basketbal, CSE, Landstede Sportcentrum, Basketball Academy Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws