Landstede Basketbal support IntermeZZo

| 13-03-2018

Hoofdcoach Herman van den Belt en fysiotherapeut Ellen Meliesie hebben maandag namens Landstede Basketbal een inspirerende presentatie gegeven aan teamleden van IntermeZZO, die komende zomer de Mont Ventoux (lopend of fietsend) gaan bedwingen.

IntermeZZo, het Zwolse nazorgcentrum voor mensen met kanker en hun naasten, gaat 30 en 31 augustus 2018 met een team de Mont Ventoux op. Het doel is om de beruchte Franse ‘kale berg’ te bedwingen en daarmee geld op te halen voor KWF én voor IntermeZZo. Landstede Basketbal support dit sportieve initiatief graag en daarom gingen Herman van den Belt en Ellen Meliesie maandag in gesprek met de eerste groep inschrijvers. De coach van Landstede Basketbal vertelde onder meer over zijn ervaringen met het smeden van een team. En ook Meliesie kon het IntermeZZo-team goed adviseren. Zij gaf bruikbare tips voor de komende maanden, om straks goed voorbereid aan de klim te beginnen.

Wie zich wil aansluiten bij het team van IntermeZZo, kan een mail sturen naar infono@spmintermezzo-zwolle.nl. Meer info is te vinden op www.grootverzettegenkanker.nl.

Basketbal, Landstede Basketbal, LB maatschappelijk

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws