Businessclub

Met zo’n vijfentwintig thuiswedstrijden biedt de Landstede Basketbal Businessclub voldoende mogelijkehden om in een informele, sportieve sfeer jouw netwerk uit te breiden. Maar de businessclub gaat verder dan alleen de thuiswedstrijden. Met businesslunches, bedrijfsbezoeken en andere netwerkevenementen kun je er als businessclublid op vertrouwen dat de Landstede Basketbal Businessclub jou de opties geeft om te bouwen aan jouw professionele netwerk in de regio Zwolle.

Thuiswedstrijden
Tijdens de wedstrijden van Landstede Basketbal geniet jij vanuit de businesslounge van sport op het hoogste niveau. De businesslounge op de eerste verdieping van het Theater van de Sport biedt een sfeervolle en gezellige ambiance met uitzicht op het center court. Als businessclublid ben jij altijd verzekerd van een businesseat op de businesstribune. De thuiswedstrijden van Landstede Basketbal zijn ideaal voor jouw relatiebeheer of om jouw netwerk in de regio Zwolle te verbreden. Alle facetten zijn aanwezig voor een middag of avond vol spanning en enterainment. 

Netwerk
Landstede Basketbal ontwikkelt zich op alle fronten en het netwerk wordt steeds verder uitgebreid. Bedrijven en ondernemers komen naar het Landstede Sportcentrum om connecties te leggen, relaties op te bouwen én - niet te vergeten - voor spanning en entertainment. Met zo'n negentig businessclubleden is de Landstede Basketbal Businessclub een snelgroeiende en tevens laagdrempelige businessclub in de regio Zwolle.

Meer dan basketbal
De Landstede Basketbal Businessclub gaat verder dan de thuiswedstrijden van Landstede Basketbal. Als businessclublid geniet jij van een maandelijkse businesslunch met de selectie en de teschnische staf, verschillende businessclubavonden gericht op een actueel thema, en meerdere afwisselende netwerkevenementen. Daarnaast kun jij je aansluiten bij het Landstede Basketbal Businessclubteam en zelf het center court betreden.

Contact
Ben jij op zoek naar een manier om jouw netwerk te verbreden, jouw huidige klantrelaties te verstevigen of om jouw naamsbekendheid te vergroten? Neem gerust vrijblijvend contact op met Matthias Odding, Relatiebeheerder Businessclub, door te bellen naar 06-46597253 of een e-mail te sturen naar m.oddingno@spmlandstedebasketbal.nl