‘Good for Business’

De Landstede Basketbal Businessclub is ‘Good for Business’. In het altijd sfeervolle Landstede Sportcentrum in Zwolle werk je ongedwongen aan het verstevigen van bestaande klantrelaties, terwijl je ook mogelijkheden krijgt om jouw huidige netwerk te verbreden. Bij Landstede Basketbal verbind jij je, als ondernemer of bedrijf, aan topsport en topprestaties.

De wedstrijden van Landstede Basketbal worden gespeeld in het Theater van de Sport, het Landstede Sportcentrum in Zwolle. De wedstrijden staan garant voor spanning en sensatie in een topsport-ambiance.

Met zo’n vijfentwintig thuiswedstrijden biedt de Landstede Basketbal Businessclub voldoende opties om in een informele, sportieve sfeer jouw netwerk uit te breiden, jouw huidige klantrelaties te verstevigen of jouw naamsbekendheid te vergroten. De Landstede Basketbal Businessclub geeft jouw genoeg mogelijkheden om te bouwen aan jouw professionele netwerk in de regio Zwolle.

Contact
Ben jij op zoek naar een manier om jouw netwerk te verbreden, jouw huidige klantrelaties te verstevigen of om jouw naamsbekendheid te vergroten? Neem gerust vrijblijvend contact op met Matthias Odding, Relatiebeheerder Businessclub, door te bellen naar 06-46597253 of een e-mail te sturen naar m.oddingno@spmlandstedebasketbal.nl

BUSINESSCLUB
EXPOSURE
SPONSOREN