Brian ten Bosch versterkt de organisatie

| 05-09-2018

Landstede Basketbal heeft in de persoon van Brian ten Bosch een marketingmedewerker aangetrokken. De 25-jarige basketballiefhebber, die twee jaar in de jeugdopleiding van Landstede Basketbal heeft gespeeld en tegenwoordig het shirt van Red Giants (promotiedivisie) draagt, gaat zich bezighouden met het vergroten van de naamsbekendheid van de eredivisieclub in de stad Zwolle en de regio.

“Door te doen en hard te werken kom je verder”, stelt Brian ten Bosch, die van jongs af aan hard zijn best heeft moeten doen om in de basketbalwereld verder te komen. De passie en gedrevenheid die hij voor basketbal heeft, heeft hij nu ook voor marketing. “Elke dag leer je wat nieuws. Door nauw samen te werken en te luisteren naar de behoeften van de klant kom je verder”, aldus de Zwollenaar, die voor drie dagen in de week wordt gedetacheerd door het Zwolse online marketingbureau Positie1.

Volgens Ten Bosch is het een interessante uitdaging om te achterhalen wat er leeft bij de doelgroep en hier goed op in te spelen. “Wat ik leuk vind is dat de wereld van online marketing continu verandert. Op deze manier is het de uitdaging om up-to-date te blijven. Hard werken, leren van anderen en vooral zelf proberen, zo ontwikkel je jezelf het best.” Brian ten Bosch is een teamspeler met een winnaarsmentaliteit. Dit bewijst hij doordat hij nog steeds op hoog niveau basketbalt. Bij Red Giants in Meppel speelt hij één niveau onder de eredivisie en als het gaat om 3x3 basketbal behoort hij tot de top van Nederland.

Landstede Basketbal

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws