Nieuws

Gepubliceerd op zondag 31 januari 2010 om 17:05
Landstede Basketbal heeft zaterdag pas aan het eind haar hoofd moeten buigen voor ABC Amsterdam. De Zwollenaren hadden lange tijd een voorsprong, maar moesten in de slotfase hun meerdere erkennen in de bezoekers uit de hoofdstad: 66-75.
Gepubliceerd op dinsdag 26 januari 2010 om 10:58
Landstede Basketbal heeft zich maandagavond ten koste het tweede team van ABC Amsterdam moeiteloos geplaatst voor de kwartfinale van het bekertoernooi. De Zwollenaren wonnen de uitwedstrijd met 59-78.
Gepubliceerd op zondag 24 januari 2010 om 15:15
Ondanks een sterke openingsfase, heeft Landstede Basketbal zaterdagavond ook het negentiende duel van het seizoen niet weten te winnen. Na de flinke oorwassing van vorige week tegen WCAA, kreeg de ploeg van coach Adriaan van Bergen nu klop van De Friesland Aris: 55-85. Landstede werd vooral in het tweede en derde kwart volledig overlopen door de gasten uit Leeuwarden.
Gepubliceerd op vrijdag 22 januari 2010 om 18:47
RTV Oost zal zaterdag verslag doen van de wedstrijd tussen Landstede Basketbal en De Friesland Aris. Een cameraploeg van RTV Oost komt naar Zwolle om opnames te maken. De samenvatting zal te zien zijn in het programma Sport op Zondag om 18.09 uur.
Gepubliceerd op zondag 17 januari 2010 om 20:01
Landstede Basketbal kon zaterdagavond lang mee met World Class Aviation Academy (WCAA), maar bleef uiteindelijk weer met lege handen achter. In Zwolle werd het hoge tempo het team van Landstede met name in de laatste twee kwarten teveel. Een reeks van liefst dertien punten in het laatste kwart, bracht de gasten uit Bergen op Zoom toch nog een ruime zege: 71-91. WCAA mag zich tijdelijk koploper noemen, Landstede blijft voorlaatste staan en is ver verwijderd van de play-offs.
Gepubliceerd op zondag 10 januari 2010 om 11:31
De basketballers van Landstede hebben zaterdagavond in Groningen een goede prestatie geleverd tegen koploper GasTerra Flames. De wedstrijd ging weliswaar verloren met 83-75, maar Landstede bood de sterrenploeg goed partij en had uiteindelijk vijf spelers met dubbele cijfers.