Nieuws

Gepubliceerd op zondag 19 september 2010 om 21:04
Wie zit er in het albatros pak? Dat is twee weken lang de vraag die we samen met met Landstede Basketbal en Landstede Volleybal stellen op Sportief Zwolle. Na Harry Marshall, Wouter Stoltz, Rein van der Kamp, Thijs Bouwman en Jesper Jobse, heeft inmiddels ook Thijs van Noorden zijn opwachting gemaakt. De volleyballer zat zaterdag in het albatros pak. Wie volgt hem op?
Gepubliceerd op zaterdag 18 september 2010 om 17:07
Wie zit er in het albatros pak? Dat is twee weken lang de vraag die we samen met met Landstede Basketbal en Landstede Volleybal stellen op Sportief Zwolle. Na Harry Marshall en Wouter Stoltz, Rein van der Kamp en Thijs Bouwman, is inmiddels ook basketballer Jesper Jobse in het albatros pak gesignaleerd. Hij zat vrijdag in de mascotte van Landstede Basketbal en Volleybal. Wie volgt hem op?
Gepubliceerd op vrijdag 17 september 2010 om 15:28
Wie zit er in het albatros pak? Dat is twee weken lang de vraag die we samen met met Landstede Basketbal en Landstede Volleybal stellen op Sportief Zwolle. Na Harry Marshall en Wouter Stoltz en Rein van der Kamp, heeft ook Thijs Bouwman zich inmiddels bij het lijstje mascotte-prominenten gevoegd. De speler van Landstede Volleybal zat donderdag in het albatros pak. Wie volgt hem op?
Gepubliceerd op donderdag 16 september 2010 om 15:54
Wie zit er in het albatros pak? Dat is twee weken lang de vraag die we samen met met Landstede Basketbal en Landstede Volleybal stellen op Sportief Zwolle. Na Harry Marshall en Wouter Stoltz, behoort inmiddels ook Rein van der Kamp tot de Landstede-spelers die zich in het pak hebben gehesen. De guard zat woensdag in de mascotte, wie volgt hem op?
Gepubliceerd op donderdag 16 september 2010 om 09:27
Landstede Basketbal heeft de Amerikaanse center Ben Strong gecontracteerd. Strong speelde het afgelopen seizoen voor Maccabi Haifa in Israël, één van de topcompetities in Europa. Maccabi Haifa was in 2009 nog bekerwinnaar.
Gepubliceerd op woensdag 15 september 2010 om 15:13
Wie zit er in het albatros pak? Dat is twee weken lang de vraag die we samen met met Landstede Basketbal en Landstede Volleybal stellen op Sportief Zwolle. Nadat basketballer Harry Marshall zich maandag als eerste in het pak had gehesen voor de mascotte-actie, was het dinsdag de beurt aan een volleyballer. Wouter Stoltz zat verborgen in het albatros pak. De prijswinnaars krijgen vanzelf bericht.
Gepubliceerd op dinsdag 14 september 2010 om 15:45
Harry Marshall. Dat was maandag het enige juiste antwoord op de vraag: Wie zit er in het albatros pak? De basketballer had zich als eerste in het pak gehesen voor de mascotte-actie, die Sportief Zwolle in samenwerking met Landstede Basketbal en Landstede Volleybal houdt. De prijswinnaars krijgen vanzelf bericht.
Gepubliceerd op maandag 13 september 2010 om 16:49

Het is verder ook nog steeds mogelijk om een naam te bedenken voor de mascotte. Iedereen die een leuke naam weet voor de Landstede-mascotte kan deze insturen en maakt kans op een wedstrijdshirt met alle handtekeningen van de spelers en stafleden van Landstede Basketbal of Landstede Volleybal. De nieuwe naam van de mascotte wordt onthuld op de spetterende kick-off, de seizoensstart van Landstede Basketbal en Landstede Volleybal. De kick-off heeft plaats op 29 september en start om 19.30 uur. Inzendingen kunnen tot 24 september worden gemaild naar sdeweerdt@landstede.nl.

Gepubliceerd op maandag 13 september 2010 om 10:37
Landstede Basketbal heeft afgelopen weekend het John Murphy Toernooi in Ettelbrück gewonnen. Na de ruime overwinning van 34-94 op zaterdag tegen Etzella Ettelbrück, werden zondag ook de andere twee tegenstanders verslagen. Tegen Basket Esch werd het 55-61. En ook de wedstrijd tegen Dragons Rhöndorf verliep voorspoedig. Met rust stond het maar liefst 19-55 in het voordeel van de Zwollenaren, waarna het uiteindelijk 53-86 werd.
Gepubliceerd op zondag 5 september 2010 om 13:17
De basketballers van Landstede hebben zaterdagavond voor het eerst een oefenwedstrijd gespeeld in het nieuwe Landstede Sportcentrum. Tegen EiffelTowers uit Den Bosch verloren de Zwollenaren uiteindelijk met 68-81.