Nieuws

Gepubliceerd op zondag 3 oktober 2010 om 17:02
Landstede Basketbal heeft zondagmiddag een volkomen terechte nederlaag geleden tegen EiffelTowers. In Den Bosch verloor het team van coach Herman van den Belt met 75-53. Het verschil werd vooral gemaakt in het derde kwart (24-12). De aanval van Landstede had geen schijn van kans tegen de sterk opererende verdediging van de Brabanders. Tegenover zeven rebounds van Harry Marshall stonden bijvoorbeeld al elf rebounds van Skip Mills.
Gepubliceerd op maandag 27 september 2010 om 16:18
Onder grote publieke belangstelling is het Landstede Sportcentrum zaterdag officieel geopend. Burgemeester Henk Jan Meijer draaide symbolisch de gouden sleutel om aan het eind van een wervelende show waarin diverse gebruikers en prominenten in de spotlights werden gezet. Rob van Kessel werd extra in het zonnetje gezet. Hij kreeg een erepenning als blijk van waardering voor verdiensten voor de stad Zwolle. Zijn avond kon dan ook niet meer stuk.
Gepubliceerd op zondag 26 september 2010 om 16:49
Landstede Basketbal heeft de opening van het Landstede Sportcentrum zaterdag glans gegeven door met 82-64 te winnen van BS Weert. Voor volle tribunes deden de Zwollenaren wat ze verleden jaar zo vaak hebben nagelaten, namelijk het winnen van een wedstrijd. Het spel verliep nog lang niet altijd soepel, maar er bestond eigenlijk geen enkel moment twijfel over wie de winnaar zou worden. Bij rust had Landstede al een marge van tien punten: 43-33.
Gepubliceerd op vrijdag 24 september 2010 om 11:05
Het tweede team van Landstede Basketbal heeft zich teruggetrokken ui de competitie. Als oorzaak wordt de te smalle selectie genoemd. “We komen zowel kwaliteit als kwantiteit tekort”, aldus coach Marten Scheepstra in De Stentor. “Het is ook gebleken dat jongens liever in een eerste- dan in een tweede team spelen”, geeft Adriaan van Bergen, manager basketbal in Zwolle, als tweede argument. Verschillende Zwolse basketballers spelen elders namelijk wel in een eerste team, zoals bij Red Giants en GS Stars. Het tweede team van Landstede zou uitkomen in de promotiedivisie.
Gepubliceerd op donderdag 23 september 2010 om 20:15
Wie zit er in het albatros pak? Dat is twee weken lang de vraag die we samen met met Landstede Basketbal en Landstede Volleybal stellen op Sportief Zwolle. Na Harry Marshall, Wouter Stoltz, Rein van der Kamp, Thijs Bouwman, Jesper Jobse, Thijs van Noorden, Lawrence Borha, Jelle Hilarius en Matt Mullery heeft nu ook Peter Bakare zijn opwachting als mascotte gemaakt. De volleyballer zat dinsdag in het albatros pak. Wie volgt hem op?
Gepubliceerd op woensdag 22 september 2010 om 19:39
Wie zit er in het albatros pak? Dat is twee weken lang de vraag die we samen met met Landstede Basketbal en Landstede Volleybal stellen op Sportief Zwolle. Na Harry Marshall, Wouter Stoltz, Rein van der Kamp, Thijs Bouwman, Jesper Jobse, Thijs van Noorden, Lawrence Borha en Jelle Hilarius, heeft nu ook Matt Mullery zijn opwachting als mascotte gemaakt. De basketballer zat dinsdag in het albatros pak. Wie volgt hem op?
Gepubliceerd op dinsdag 21 september 2010 om 19:47
Wie zit er in het albatros pak? Dat is twee weken lang de vraag die we samen met met Landstede Basketbal en Landstede Volleybal stellen op Sportief Zwolle. Na Harry Marshall, Wouter Stoltz, Rein van der Kamp, Thijs Bouwman, Jesper Jobse, Thijs van Noorden en Lawrence Borha, heeft nu ook Jelle Hilarius zijn opwachting als mascotte gemaakt. De volleyballer zat maandag in het albatros pak. Wie volgt hem op?
Gepubliceerd op dinsdag 21 september 2010 om 14:43
Over vier dagen is het zover. Dan wordt het nieuwe Landstede Sportcentrum geopend. Een fonkelnieuwe thuisbasis voor zowel topsport als breedtesport, opleidingen, sportverenigingen en supporters. Er kunnen evenementen worden georganiseerd, modeshows, congressen, theater en alles waarvoor een podium nodig is. Daarnaast beschikt het sportcentrum over grote ruimtes voor sportorganisaties en een multifunctionele ruimte voor de businessclub.
Gepubliceerd op maandag 20 september 2010 om 19:35
Wie zit er in het albatros pak? Dat is twee weken lang de vraag die we samen met met Landstede Basketbal en Landstede Volleybal stellen op Sportief Zwolle. Na Harry Marshall, Wouter Stoltz, Rein van der Kamp, Thijs Bouwman, Jesper Jobse en Thijs van Noorden, heeft nu ook Lawrence Borha zijn opwachting gemaakt. De guard zat zondag in het albatros pak. Wie volgt hem op?