Nieuws

Gepubliceerd op vrijdag 24 september 2010 om 11:05
Het tweede team van Landstede Basketbal heeft zich teruggetrokken ui de competitie. Als oorzaak wordt de te smalle selectie genoemd. “We komen zowel kwaliteit als kwantiteit tekort”, aldus coach Marten Scheepstra in De Stentor. “Het is ook gebleken dat jongens liever in een eerste- dan in een tweede team spelen”, geeft Adriaan van Bergen, manager basketbal in Zwolle, als tweede argument. Verschillende Zwolse basketballers spelen elders namelijk wel in een eerste team, zoals bij Red Giants en GS Stars. Het tweede team van Landstede zou uitkomen in de promotiedivisie.
Gepubliceerd op donderdag 23 september 2010 om 20:15
Wie zit er in het albatros pak? Dat is twee weken lang de vraag die we samen met met Landstede Basketbal en Landstede Volleybal stellen op Sportief Zwolle. Na Harry Marshall, Wouter Stoltz, Rein van der Kamp, Thijs Bouwman, Jesper Jobse, Thijs van Noorden, Lawrence Borha, Jelle Hilarius en Matt Mullery heeft nu ook Peter Bakare zijn opwachting als mascotte gemaakt. De volleyballer zat dinsdag in het albatros pak. Wie volgt hem op?
Gepubliceerd op woensdag 22 september 2010 om 19:39
Wie zit er in het albatros pak? Dat is twee weken lang de vraag die we samen met met Landstede Basketbal en Landstede Volleybal stellen op Sportief Zwolle. Na Harry Marshall, Wouter Stoltz, Rein van der Kamp, Thijs Bouwman, Jesper Jobse, Thijs van Noorden, Lawrence Borha en Jelle Hilarius, heeft nu ook Matt Mullery zijn opwachting als mascotte gemaakt. De basketballer zat dinsdag in het albatros pak. Wie volgt hem op?
Gepubliceerd op dinsdag 21 september 2010 om 19:47
Wie zit er in het albatros pak? Dat is twee weken lang de vraag die we samen met met Landstede Basketbal en Landstede Volleybal stellen op Sportief Zwolle. Na Harry Marshall, Wouter Stoltz, Rein van der Kamp, Thijs Bouwman, Jesper Jobse, Thijs van Noorden en Lawrence Borha, heeft nu ook Jelle Hilarius zijn opwachting als mascotte gemaakt. De volleyballer zat maandag in het albatros pak. Wie volgt hem op?
Gepubliceerd op dinsdag 21 september 2010 om 14:43
Over vier dagen is het zover. Dan wordt het nieuwe Landstede Sportcentrum geopend. Een fonkelnieuwe thuisbasis voor zowel topsport als breedtesport, opleidingen, sportverenigingen en supporters. Er kunnen evenementen worden georganiseerd, modeshows, congressen, theater en alles waarvoor een podium nodig is. Daarnaast beschikt het sportcentrum over grote ruimtes voor sportorganisaties en een multifunctionele ruimte voor de businessclub.
Gepubliceerd op maandag 20 september 2010 om 19:35
Wie zit er in het albatros pak? Dat is twee weken lang de vraag die we samen met met Landstede Basketbal en Landstede Volleybal stellen op Sportief Zwolle. Na Harry Marshall, Wouter Stoltz, Rein van der Kamp, Thijs Bouwman, Jesper Jobse en Thijs van Noorden, heeft nu ook Lawrence Borha zijn opwachting gemaakt. De guard zat zondag in het albatros pak. Wie volgt hem op?
Gepubliceerd op zondag 19 september 2010 om 21:04
Wie zit er in het albatros pak? Dat is twee weken lang de vraag die we samen met met Landstede Basketbal en Landstede Volleybal stellen op Sportief Zwolle. Na Harry Marshall, Wouter Stoltz, Rein van der Kamp, Thijs Bouwman en Jesper Jobse, heeft inmiddels ook Thijs van Noorden zijn opwachting gemaakt. De volleyballer zat zaterdag in het albatros pak. Wie volgt hem op?
Gepubliceerd op zaterdag 18 september 2010 om 17:07
Wie zit er in het albatros pak? Dat is twee weken lang de vraag die we samen met met Landstede Basketbal en Landstede Volleybal stellen op Sportief Zwolle. Na Harry Marshall en Wouter Stoltz, Rein van der Kamp en Thijs Bouwman, is inmiddels ook basketballer Jesper Jobse in het albatros pak gesignaleerd. Hij zat vrijdag in de mascotte van Landstede Basketbal en Volleybal. Wie volgt hem op?
Gepubliceerd op vrijdag 17 september 2010 om 15:28
Wie zit er in het albatros pak? Dat is twee weken lang de vraag die we samen met met Landstede Basketbal en Landstede Volleybal stellen op Sportief Zwolle. Na Harry Marshall en Wouter Stoltz en Rein van der Kamp, heeft ook Thijs Bouwman zich inmiddels bij het lijstje mascotte-prominenten gevoegd. De speler van Landstede Volleybal zat donderdag in het albatros pak. Wie volgt hem op?
Gepubliceerd op donderdag 16 september 2010 om 15:54
Wie zit er in het albatros pak? Dat is twee weken lang de vraag die we samen met met Landstede Basketbal en Landstede Volleybal stellen op Sportief Zwolle. Na Harry Marshall en Wouter Stoltz, behoort inmiddels ook Rein van der Kamp tot de Landstede-spelers die zich in het pak hebben gehesen. De guard zat woensdag in de mascotte, wie volgt hem op?