Nieuws

Gepubliceerd op dinsdag 27 februari 2018 om 15:40
In navolging op de succesvolle, jaarlijkse ‘Kerstclinic’ organiseert Landstede Basketbal, in samenwerking met Basketball Academy Zwolle en het Centre for Sports & Education, op maandag 30 april (meivakantie) de Landstede Basketbal Lenteclinic. De clinic is bestemd voor basketballers in de leeftijd van 6 tot en met 15 jaar.
Gepubliceerd op zondag 18 februari 2018 om 18:18
De tweede halve finalewedstrijd tussen Landstede Basketbal en Donar uit Groningen is zondagmiddag een felle wedstrijd om des keizers baard geworden. Landstede Basketbal biedt veel verzet tegen Donar en verliest uiteindelijk nipt met 77-80. Dat is een acceptabel resultaat na eerdere nederlagen met 44 en 31 punten verschil.
Gepubliceerd op donderdag 15 februari 2018 om 23:56
Voor de tweede maal deze week heeft Landstede Basketbal donderdagavond verloren van het schijnbaar ongenaakbare Donar. Dit keer is de nederlaag wel wat milder voor de ploeg van coach Herman van den Belt, maar de 55-86 eindstand laat aan duidelijk niets te wensen over.
Gepubliceerd op donderdag 15 februari 2018 om 18:33
Landstede Basketbal en Bart van Schaik hebben overeenstemming bereikt over een contract voor vier seizoenen. De 18-jarige guard/forward is een exponent uit de eigen jeugdopleiding en maakte dit seizoen al meerdere malen zijn opwachting in de hoofdmacht van Landstede Basketbal. “Ik ben hier heel blij mee”, reageert Bart van Schaik na het zetten van zijn handtekening.
Gepubliceerd op dinsdag 13 februari 2018 om 22:09
Landstede Basketbal heeft nog een pak werk voor de boeg, wil het - net als vorig jaar - de finale van het bekertoernooi spelen. De ploeg van coach Herman van den Belt verliest dinsdag de eerste halve finale op bezoek bij het Groningse Donar met maar liefst 95-51. De return staat voor komende zondag op het programma. In eigen huis dienen de Zwollenaren een verschil van 44 punten goed te maken.
Gepubliceerd op zaterdag 10 februari 2018 om 23:29
Landstede Basketbal heeft zaterdagavond de stijgende lijn van de afgelopen weken doorgetrokken en opnieuw een overwinning geboekt. Op bezoek bij Aris Leeuwarden kwam de ploeg van coach Herman van den Belt geen moment in de problemen en zegevierde met 73-85. Jordan Gregory tekende tegen zijn oude club voor maar liefst 26 punten.
Gepubliceerd op donderdag 8 februari 2018 om 23:53
Landstede Basketbal heeft donderdagavond een overtuigende zege geboekt op Forward Lease Rotterdam. In het Theater van de Sport overklast het team van coach Herman van den Belt de Rotterdamse formatie. Beide ploegen mogen evenveel punten hebben vooraf, maar het krachtsverschil is enorm. Met een nederlaag van 111-74 druipen de Rotterdammers nederig af.
Gepubliceerd op woensdag 7 februari 2018 om 17:15
Landstede Basketbal speelt donderdagavond haar vierde thuiswedstrijd in successie en doet dat tegen Forward Lease Rotterdam. De Zwollenaren zijn gewaarschuwd, want eerder dit seizoen werd er in Rotterdam met 92-89 verloren. “Onze defense was niet zoals het hoort en dat is voor donderdag een groot aandachtspunt”, vertelt guard Jordan Gregory.
Gepubliceerd op donderdag 1 februari 2018 om 23:56
Landstede Basketbal heeft donderdagavond een nieuwe overwinning geboekt. In eigen huis kent de ploeg van coach Herman van den Belt weinig problemen met het jonge Basketball Academie Limburg. Waar in Weert pas na verlenging de punten konden worden bijgeschreven, is de reguliere 80-59 een betere afspiegeling van de krachtsverhoudingen.
Gepubliceerd op woensdag 31 januari 2018 om 13:58
“Het wordt een wedstrijd met veel energie en veel beweging. We moeten proberen de eerste klap uit te delen.” Het zijn de woorden van Landstede-guard Nigel van Oostrum, die het donderdagavond met zijn teamgenoten in Zwolle opneemt tegen Basketball Academie Limburg. In die ploeg treft Landstede Basketbal de nummer acht van de Dutch Basketball League.