Nieuws

Gepubliceerd op dinsdag 27 maart 2018 om 23:18
Landstede Basketbal heeft dinsdagavond uitstekende zaken gedaan in de strijd om plek twee. De ploeg van coach Herman van den Belt poetste op bezoek bij directe concurrent New Heroes een 46-27 achterstand weg en zegevierde in Den Bosch uiteindelijk met 68-69. “We hebben onze rug gerecht, karakter getoond en de wedstrijd omgedraaid. Alle complimenten voor de ploeg”, reageert Van den Belt.
Gepubliceerd op dinsdag 20 maart 2018 om 22:05
Landstede Basketbal heeft dinsdag zonder problemen de uitwedstrijd bij Den Helder Suns met een zege afgesloten. De Zwollenaren stonden bij rust al met 17-33 voor en liepen in de laatste twee kwarten uit naar een grote marge: 44-80. “Er was vanavond weinig op aan te merken. Een goede uitslag”, concludeert Landstede-coach Herman van den Belt.
Gepubliceerd op donderdag 15 maart 2018 om 23:44
Landstede Basketbal heeft donderdagavond haar vierde zege op rij geboekt. De Zwolse ploeg kent op een hernieuwde doordeweekse speeldag geen genade voor Den Helder Suns. Voor rust willen de schoten nog niet vallen, maar na de pauze staat er geen maat op de Zwollenaren. De 84-49 eindstand is eigenlijk nog een schrale aftekening van de krachtsverhoudingen.
Gepubliceerd op dinsdag 13 maart 2018 om 16:14
Hoofdcoach Herman van den Belt en fysiotherapeut Ellen Meliesie hebben maandag namens Landstede Basketbal een inspirerende presentatie gegeven aan teamleden van IntermeZZO, die komende zomer de Mont Ventoux (lopend of fietsend) gaan bedwingen.
Gepubliceerd op zaterdag 10 maart 2018 om 22:03
Landstede Basketbal heeft zaterdagavond de uitwedstrijd bij Basketball Academie Limburg (BAL) winnend afgesloten. De Zwolse ploeg had moeite om de tegenstander echt van zich af te schudden, maar in het laatste kwart werd het verschil definitief gemaakt: 57-67. “We hebben genoeg goede dingen gedaan voor een overwinning”, concludeert coach Herman van den Belt.
Gepubliceerd op donderdag 8 maart 2018 om 23:23
Landstede Basketbal heeft donderdagavond met 73-69 een moeizame en tevens nuttige overwinning behaald op Apollo Amsterdam. Door een iets beter slotkwart winnen The Hammers op eigen bodem wederom van een tegenstander waartegen de Zwolse formatie altijd diep moet gaan.
Gepubliceerd op maandag 5 maart 2018 om 21:37

Gepubliceerd op zaterdag 3 maart 2018 om 23:44
In een kolkende Vijf Meihal in Leiden heeft Landstede Basketbal zaterdagavond Zorg en Zekerheid Leiden op haar eerste thuisnederlaag van het seizoen getrakteerd. Vanaf de sprongbal controleren The Hammers de wedstrijd en winnen verdiend met 64-71. “Dit voelt goed. Ik geloof dat ik hier nog nooit heb gewonnen”, glundert een trotse Jordan Gregory.
Gepubliceerd op vrijdag 2 maart 2018 om 12:34
Landstede Basketbal speelt zaterdagavond het uitduel bij Zorg en Zekerheid Leiden en kan daar weer beschikken over Olaf Schaftenaar. De 24-jarige forward kampte een maand lang met een enkelblessure, maar is inmiddels weer helemaal fit. “Het is fijn om terug te zijn, want het was niet echt makkelijk”, vertelt Schaftenaar.
Gepubliceerd op woensdag 28 februari 2018 om 10:26
Ergens diep in het Marokkaanse deel van de Sahara, daar maakt de 20-jarige Jaouad Darib tegenwoordig zijn minuten op het basketbalveld. De voormalig guard van Landstede Basketbal streek afgelopen zomer neer in Marokko en na een bewogen periode heeft hij de rust gevonden. “Het gaat goed en ik speel goed”, vertelt Darib.