Nieuws

Gepubliceerd op donderdag 20 september 2018 om 20:00
Landstede Basketbal heeft donderdagmiddag in een goed gevuld Theater van de Sport met 80-66 gewonnen van Den Helder Suns. De Zwolse spelers hadden in de afgelopen week de studenten van Landstede persoonlijk uitgenodigd voor het oefenduel in eigen huis en die studenten gaven massaal gehoor aan de oproep.
Gepubliceerd op zaterdag 15 september 2018 om 21:10

Gepubliceerd op donderdag 13 september 2018 om 21:21

Veel vakantie hebben beide spelers niet gehad. Direct na afloop van het seizoen begonnen de Summer Camps. Het was dit jaar voor het eerst dat Sherron Dorsey-Walker zich aansloot bij de trainingen die Noah Dahlman verzorgt. Beide spelers hebben gedurende drie maanden zo’n 30.000 kilometer bij elkaar in de auto doorgebracht en hebben elkaar zo nog beter leren kennen. “Wij vullen elkaar aan. Ik heb Sherron zien groeien in die drie maanden. Hij is een unieke persoonlijkheid.”

Gepubliceerd op woensdag 12 september 2018 om 20:21

Na de winst in de David Cup van afgelopen weekend kwam Landstede Basketbal ook ditmaal goed uit de startblokken. Franko House produceerde de eerste punten en na het eerste kwart was het 27-22. In kwart twee kwam Okapi Aalstar al wat dichterbij (51-49) en in het derde kwart moest de thuisploeg toezien hoe de Belgische opponent de leiding nam. Okapi Aalstar stond na kwart drie met 68-78 voor en die marge bleek voldoende om in Zwollle de zege te pakken. Landstede Basketbal kwam in de laatste tien minuten nog wel wat terug, maar verloor toch met 98-102.

Gepubliceerd op zondag 9 september 2018 om 21:34
Na een felle en aantrekkelijke wedstrijd heeft Landstede Basketbal zondag voor de derde opeenvolgende keer beslag gelegd op de David Cup. Tegenstander New Heroes uit Den Bosch werd in de finale met 87-77 verslagen.
Gepubliceerd op donderdag 6 september 2018 om 15:24
Na een verblijf van vijf jaar in Amerika en een enkel jaar in Spanje keerde Kevin Bleeker in de zomer van 2017 terug in Nederland bij New Heroes Den Bosch. Door blessureleed kwamen zijn verwachtingen daar het afgelopen seizoen niet uit. Een kerngezonde Bleeker wil nu in Zwolle bij Landstede Basketbal zijn ware kwaliteiten tonen.
Gepubliceerd op woensdag 5 september 2018 om 09:46
Landstede Basketbal heeft in de persoon van Brian ten Bosch een marketingmedewerker aangetrokken. De 25-jarige basketballiefhebber, die twee jaar in de jeugdopleiding van Landstede Basketbal heeft gespeeld en tegenwoordig het shirt van Red Giants (promotiedivisie) draagt, gaat zich bezighouden met het vergroten van de naamsbekendheid van de eredivisieclub in de stad Zwolle en de regio.
Gepubliceerd op maandag 3 september 2018 om 15:44
“Winnen is een vaardigheid die leerbaar is. Dat heeft mijn Canadese coach Dave Smart mij bijgebracht. Je traint je geest, je traint je lijf en je traint met je team met maar één doel: winnen! Met Dave won ik twee kampioenschappen, waarin we in twee jaar 62 van de 65 wedstrijden wonnen. Dat is een record.” Kaza Kajami-Keane is allervriendelijkst buiten het veld, maar binnen het veld is hij een strijder.
Gepubliceerd op zondag 2 september 2018 om 13:16
Landstede Basketbal heeft zaterdagavond in De Reggehal in Rijssen haar eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen gewonnen. Het duel tegen Dreamfields Dolphins eindigt in 97-45. Na een week hard trainen genieten de spelers zichtbaar tijdens de wedstrijd. En de meegereisde supporters genieten op hun beurt van het enthousiasme waarmee de spelers hun kwaliteiten willen tonen.
Gepubliceerd op donderdag 23 augustus 2018 om 12:42