Nieuws

Naar All*Star Gala en steun Heart4Basket!
Gepubliceerd op maandag 13 februari 2017 om 16:33

Wil jij zondag 19 februari naar het Ziggo Sport DBL All*Star Gala in Leiden? Koop dan nu een kaartje via Landstede Basketbal. Jij bepaalt dan zelf hoeveel geld jij uitgeeft aan het ticket. Wacht niet te lang, want het gaat om slechts dertig toegangsbewijzen. De opbrengst van die dertig kaarten wordt in zijn geheel overgemaakt naar Heart4Basket, de Zwolse stichting die talentvolle basketballers zonder financieel draagvlak tegemoet komt.

Tijdens het Ziggo Sport DBL All*Star Gala neemt het Nederlands team het in de Vijf Meihal in Leiden op tegen de DBL All*Stars. Deze wedstrijd, met onder meer de Landstede-spelers Nick Oudendag, Olaf Schaftenaar, J.T. Tiller, J.T. Yoho en Clayton Vette, begint om 16.30 uur, maar het basketbalgala zelf start al om 14.30 uur. Voorafgaand aan de wedstrijd vinden de driepuntswedstrijd, de skills contest en de dunk contest plaats. Tevens kunnen supporters met hun favoriete speler of mascotte uit de Dutch Basketball League op de foto. De Vijf Meihal gaat om 13.30 uur open. Naar verwachting is het Ziggo Sport DBL All*Star Gala rond de klok van 18.30 uur afgelopen.

Via het bestelformulier van de organisatie kost een kaartje voor de hoofdtribune (blauwe stoelen) 15 euro. Volwassenen betalen voor andere plaatsen 12,50 euro. Kaarten voor jeugd tot en met 17 jaar kosten 6 euro. Voor welk bedrag ga jij naar dit spektakel én steun jij ook nog eens Heart4Basket? Stuur snel een mail (inclusief bedrag) naar tickets@landstede.nl en verzeker jou van een ticket voor het Ziggo Sport DBL All*Star Gala!