Maatschappelijk

Maatschappelijk

Landstede Basketbal vindt het belangrijk maatschappelijk betrokken te zijn. Ze vervult haar rol door ondersteuning te bieden aan maatschappelijke projecten en initiatieven. Wil jij ondersteuning van Landstede Basketbal voor jouw maatschappelijke activiteit? Heb jij een idee? Of ken jij iemand die een steuntje in de rug kan gebruiken? Neem dan contact op met Adriaan van Bergen: avanbergen@landstede.nl.

Gepubliceerd op woensdag 4 april 2018 om 10:10
Landstede Basketbal speelt zaterdag 21 april, op de slotdag van de reguliere competitie, het belangrijke thuisduel tegen New Heroes uit Den Bosch. Voor Ralf de Pagter, forward/center van Landstede Basketbal, om meerdere redenen een speciale wedstrijd. Hij droeg de afgelopen jaren immers het shirt van de Bossche club. Daarnaast staat de topwedstrijd op 21 april in het teken van ISA, waar De Pagter ambassadeur van is.
Gepubliceerd op dinsdag 13 maart 2018 om 16:14
Hoofdcoach Herman van den Belt en fysiotherapeut Ellen Meliesie hebben maandag namens Landstede Basketbal een inspirerende presentatie gegeven aan teamleden van IntermeZZO, die komende zomer de Mont Ventoux (lopend of fietsend) gaan bedwingen.
Gepubliceerd op donderdag 6 juli 2017 om 15:35

Gepubliceerd op vrijdag 21 april 2017 om 11:00
De rappers Tomson en Ernest Rodziekiewicz van De Fakkelteit verzorgen zondag tijdens de rust van de eerste wedstrijd in de halve finale van de play-offs een optreden. Beide rappers zitten inmiddels 2,5 jaar bij De Fakkelteit en zijn bezig met een eigen debuut-album. Ernest maakt tevens deel uit van het rapcollectief Dubbel Froes. Het idee voor de halftime act is geboren tijdens de onlangs gehouden Beursvloer Zwolle, waar Landstede Basketbal en De Fakkelteit tot een ‘match’ zijn gekomen.
Gepubliceerd op dinsdag 14 februari 2017 om 10:58

Gepubliceerd op maandag 13 februari 2017 om 16:33
Wil jij zondag 19 februari naar het Ziggo Sport DBL All*Star Gala in Leiden? Koop dan nu een kaartje via Landstede Basketbal. Jij bepaalt dan zelf hoeveel geld jij uitgeeft aan het ticket. Wacht niet te lang, want het gaat om slechts dertig toegangsbewijzen. De opbrengst van die dertig kaarten wordt in zijn geheel overgemaakt naar Heart4Basket, de Zwolse stichting die talentvolle basketballers zonder financieel draagvlak tegemoet komt.
Gepubliceerd op maandag 13 februari 2017 om 13:42
Heart4Basket heeft haar hart op de goede plaats en bewijst dit met het organiseren van het Heart4Basket 3 tegen 3 basketbaltoernooi in het Landstede Sportcentrum. De stichting, die talentvolle basketballers zonder financieel draagvlak tegemoet komt, pakt op zondag 26 februari groots uit. Het biedt de liefhebbende jeugd een programma waar het geen ‘nee’ tegen kan zeggen.
Gepubliceerd op woensdag 25 januari 2017 om 16:49