Maatschappelijk

Maatschappelijk

Landstede Basketbal vindt het belangrijk maatschappelijk betrokken te zijn. Ze vervult haar rol door ondersteuning te bieden aan maatschappelijke projecten en initiatieven. Wil jij ondersteuning van Landstede Basketbal voor jouw maatschappelijke activiteit? Heb jij een idee? Of ken jij iemand die een steuntje in de rug kan gebruiken? Neem dan contact op met Adriaan van Bergen: avanbergen@landstede.nl.

Gepubliceerd op dinsdag 14 februari 2017 om 10:58

Gepubliceerd op maandag 13 februari 2017 om 16:33
Wil jij zondag 19 februari naar het Ziggo Sport DBL All*Star Gala in Leiden? Koop dan nu een kaartje via Landstede Basketbal. Jij bepaalt dan zelf hoeveel geld jij uitgeeft aan het ticket. Wacht niet te lang, want het gaat om slechts dertig toegangsbewijzen. De opbrengst van die dertig kaarten wordt in zijn geheel overgemaakt naar Heart4Basket, de Zwolse stichting die talentvolle basketballers zonder financieel draagvlak tegemoet komt.
Gepubliceerd op maandag 13 februari 2017 om 13:42
Heart4Basket heeft haar hart op de goede plaats en bewijst dit met het organiseren van het Heart4Basket 3 tegen 3 basketbaltoernooi in het Landstede Sportcentrum. De stichting, die talentvolle basketballers zonder financieel draagvlak tegemoet komt, pakt op zondag 26 februari groots uit. Het biedt de liefhebbende jeugd een programma waar het geen ‘nee’ tegen kan zeggen.
Gepubliceerd op woensdag 25 januari 2017 om 16:49